APMEKLĒJUMA ĪSTENOŠANAS GRAFIKS
LAP 2014.-2020. apakšpasākums “Saimniecību un mežu apmeklējumu nodrošināšana ”, LAD Līguma nr. LAD011018/P43
Apmeklējuma tēma: Saimniekošanas dažādošana: lauku vides tūrisma saimniecību attīstība – vietējās produkcijas noieta veicināšana, mārketinga projektu veidošana, tūrisma produkta prezentāciju organizēšana
Grupas Nr. LLKC19Da08-L
Datums | Norises vieta | Apmeklējuma tematika | Sākums
(plkst.) |
Noslēgums (plkst.) | Stundu skaits |
1.diena
10.09.2021. |
SIA Cukurella, Dricānu pag., Rēzeknes nov. | Velgas dārzā izaugušie āboli un ogas tiek pārvērstas garšīgos zefīros, pastilās, bezē cepumiņos, popkūciņās un citos saldumos. Tūrisma produktu prezentācija. | 10:00 | 12:00 | 2 |
|
Pārbrauciens | 12:00 | 12:20 |
1. diena
10.09.2021.
|
ZS Liepkalns, Ilzeskalna pag., Klasica, Rēzeknes nov. | Pārtikas produktu pārstrāde ar inovatīvu tehnoloģiju pielietošanu. Tiek ražoti zaļo griķu produkti – milti, makaroni, diedzēti un kaltēti griķi, no zirņiem – milti, makaroni. Pieredzes stāsts par BIO graudu audzēšanu, jaunu produktu ražošanu, BIO produktu prezentācija ar degustāciju. | 12:20 | 14:20 | 2 | |
1. diena
10.09.2021. |
Pārbrauciens | 14:20 | 15:00 | |||
Pusdienas | 15:00 | 15:30 | ||||
Pārbrauciens | 15:30 | 15:45 | ||||
1. diena
10.09.2021. |
Medus foļvarka ”Ūpeslāči’’, Batņi, Kaunatas pag., Rēzeknes nov. | Bioloģiski sertificēts biškopības uzņēmums, kas atrodas Rāznas Nacionālajā dabas parkā. Aizraujošs stāsts par bišu saimes bioloģiju, iespēja raudzīt amatu dravnieka darbnīcā un degustēt unikālus biškopības produktus. | 15:45 | 17:45 | 2 | |
Mājupceļš | ||||||
Kopā: | 6 |
Grupas vadītājs: Anita Miltiņa
Guntars Melnis